Избягайте от рутината

Тази седмица Ресторант Индия поднася една чудесна изненада за любителите на добрата храна в Пловдив – нашето най-ново обедно меню във формата на Автентично Индийско Тали.  Тали е най-популярната форма на хранене в Индия и представлява поднос с купички с различна комбинация от вкусни индийски ястия.  

Освен, че е много атрактивно на външен вид, талито е и изключително апетитно, поради разнообразието от питателни храни в една порция. Типичното индийско тали съдържа различни видове ястия като например пани пури, различни видове ориз, кърита, зеленчуци, папад, халва и др.

От 20 Април всeки ден, от понеделник до петък включително, само на обяд между 12:00 и 15:00 часа,  любителите на добрата храна могат да опитат няколко различни видове индийско тали в Ресторант Индия и то на значително намалени цени – от 6 до 8лв.

Талитата, предложени от Ресторант Индия, са един чудесен вариант за всички, които желаят да избягат от рутинната храна на града и да опитат нещо различно и вкусно извън вкъщи, в приятна и стилна обстановка.