Лятна градина в ресторант Индия

В началото на миналия месец пред ресторант Идия започнаха да се случват неща, които изостриха любопитството и естетическия вкус на съседите и минаващите. 

Първо се появиха панерчета с непознати цветя в пъстри, игриви тонове от целия спектър на дъгата. После и саксии с екзотични азиатски върби, привличащи окото със своите нетипични корони, преливащи от зелено, кремаво и розово. Накрая се появиха и масите за открито сервиране, които впечатляваха с изработката си от ковано желязо, ярките си цветове и изискан стил.Лятна градина публикация

Не след дълго градината вече беше факт, а изкушените от екстериора минувачи, вече можеха да поседнат и да се потопят в една отмаряща атмосфера, окъпана с приповдигащи настроението цветове и аромати.

Откакто отвори врати Ресторант Индия непрестанно бележи развитие, а градината за открито сервиране е едно от големите надграждания в неговата история.

„Реализирането на идеите ни за лятната ни градина беше голямо предизвикателство: от една страна търсихме ярките и многообразни цветове на Индия, но от друга държахме концепцията да не прекрачва границата на добрия вкус и не на последно място всичко това трябваше да следва ограниченията, наложени от общината по отношения на централната пешеходна зона в Пловдив. В крайна сметка мисля, че визията ни се материализира много сполучливо“ коментира Петър Христов, управител в ресторанта.

И наистина лятната градина на индийския ресторант впечатлява с багри и стил отдалече. Водопада от жизнерадостни цветове непрестанно привлича минувачите по улицата до Пешеходния мост, които спират да питат какви са тези непознати цветя и възкликват:„Гледай, каква красота! Това е една истинска цветна приказка“.

„Само като го зърнахме отдалече мястото ни напомни за Европа. Тук се чувстваме като у дома си. Уникално е!“Закуска в лятната градина

Новата лятна градина на Ресторант Индия вече е напълно на разположение на любителите на добрата и качествена храна, които искат да похапнат нещо вкусно, ароматно и нетрадиционно на свеж въздух в очарователна и релаксираща атмосфера в уникалната пешеходна зона на най-древния град на Европа – Пловдив.